Problem connecting Zimbra connector with OUTLOOK 2016

Ask your questions and get help with Zimbra's Outlook Connector.
aet
Posts: 2
Joined: Tue Oct 03, 2017 6:14 am

Problem connecting Zimbra connector with OUTLOOK 2016

Postby aet » Tue Oct 03, 2017 8:52 am

Hi,

I have an issue with setting up a zimbra account on outlook 2016.

Outlook 2016 is showing the below setup now:
https://postimg.org/image/5hcea0gnyz/

Hence I couldn't find anything to connect it with the Zimbra anymore like I used to:
https://postimg.org/image/338rk450zv/

Previously it was showing this:
https://postimg.org/image/1s3k7a2gaj/

Please advise. :|


phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 25079
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm

Re: Problem connecting Zimbra connector with OUTLOOK 2016

Postby phoenix » Tue Oct 03, 2017 9:30 am

There is a bug report (and fix) for this problem if you search bugzilla, there's also a thread in this forum (a couple down from yours) that also mentions the solution.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implement in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168
aet
Posts: 2
Joined: Tue Oct 03, 2017 6:14 am

Re: Problem connecting Zimbra connector with OUTLOOK 2016

Postby aet » Thu Oct 05, 2017 3:18 am

phoenix wrote:There is a bug report (and fix) for this problem if you search bugzilla, there's also a thread in this forum (a couple down from yours) that also mentions the solution.


Thank you.

Return to “Zimbra Connector for Outlook”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests