Page 1 of 1

iSync brings mac mini to a crawl, do I have something misconfigured

Posted: Thu Oct 12, 2006 9:57 am
by jonnyRo
I'm using the most recent isync connector posted on the support site on a Mac Mini running OSX.
When I run the iSync connector the whole system goes to a crawl, and I dont know why it's happening. I'm wondering if maybe something is misconfigured on the server side, or if a mac mini isnt fast enough to run the connector.
Any tips would be appreciated. This happened on a 1.5ghz intel mac mini. I'm also an OSX newb, so any debugging tips would be appreciated.

iSync brings mac mini to a crawl, do I have something misconfigured

Posted: Thu Oct 12, 2006 10:17 am
by 14319KevinH
What exact version do you have? We posted a new one recently. Should be something like 4.1.330


Is the Mac Mini the server or the client (or both)?

iSync brings mac mini to a crawl, do I have something misconfigured

Posted: Thu Oct 12, 2006 10:44 am
by jonnyRo
The mac mini is the client. The server is a CentOS 4 machine.
The iSync connector is Zimbra iSync 0.9.14 released 8/22/06
The server is: zcs-NETWORK-4.0.2_GA_362.RHEL4 on a CENTOS 4 machine.
It appears that there is a newer version of the iSync connector on the support site. I will try out that version and report. Thanks for the lightning quick response KevinH

iSync brings mac mini to a crawl, do I have something misconfigured

Posted: Sat Nov 11, 2006 2:10 am
by 15539sam
the performance issues have been resolved in the latest isync connector. please update to the latest beta and let us know how it goes.