ZD7 problems on macos x

General discussion about Zimbra Desktop.
jurg
Posts: 41
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:26 pm

ZD7 problems on macos x

Postby jurg » Fri Feb 04, 2011 5:51 pm

When I do a clean install of ZD7 beta 1 I cannot create a Zimbra account. The error is 'account.NO_SUCH_ACCOUNT'.
When I first install ZD2.0.1 and then ZD7 this is not a problem, but ZD7 will then not sync properly. From the log: 'offline - sync aborted by network'. This looks like bug 44033.
Are
these bugs?


jmhe
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 830
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:42 pm

ZD7 problems on macos x

Postby jmhe » Tue Feb 08, 2011 2:26 am

maybe you are running into this bug. there is a workaround stated in the bug:
Bug 56453 – Unable to sync default identity which has been renamed
jurg
Posts: 41
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:26 pm

ZD7 problems on macos x

Postby jurg » Tue Feb 08, 2011 10:48 am

Well, sort of... Let me first state that I did not ever rename the default name of the primary account. However, my language was set to Dutch in the web interface and then the name of the default account is automatically translated to 'STANDAARD', which is Dutch for 'DEFAULT'.
So I set the language to English in the web interface and voila I can login with ZD7! I guess it is the same bug. Setting the language back to Dutch in the web interface immediately gives sync errors again.
Thanks for the help!
wouter.dewit@igi.nl
Posts: 4
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:10 pm

ZD7 problems on macos x

Postby wouter.dewit@igi.nl » Wed Feb 09, 2011 2:46 am

Well, It indeed works when you name you're account "DEFAULT" in you're account settings. No matter the language, just force the name to "DEFAULT" and it's good to go.

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests