Problem - Chrome + Windows 8.1

General discussion about Zimbra Desktop.
Rodrigo Colli
Posts: 1
Joined: Tue Oct 21, 2014 1:34 pm

Problem - Chrome + Windows 8.1

Postby Rodrigo Colli » Tue Oct 21, 2014 1:39 pm

We are zimbra to approximately 200 users. All work perfectly in Firefoz and Chrome with Windows 7.

But we have some computers with Windows 8.1 Chrome and Firefox. In this case only works in Firefox. In chrome I can enter the email appears the list of folders, but the message pane is gray and will not appear messages.

All accesses are being made in AJAX mode.


Chrome version: 38.0.2125.104 m

Thank you



User avatar
ccelis5215
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 612
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:04 am
Location: Caracas - Venezuela
ZCS/ZD Version: 8.8.15.GA.3869.UBUNTU18.64 P9

Problem - Chrome + Windows 8.1

Postby ccelis5215 » Tue Oct 21, 2014 5:33 pm

Hi Rodrigo, according http://files.zimbra.com/website/docs/8.5/ZCS_850_Rev2_NE_ReleaseNotes_UpgradeInst.pdf


Windows 8.1 it's not supported... yet.


ccelis

vadonka
Posts: 31
Joined: Sat Sep 13, 2014 2:20 am

Problem - Chrome + Windows 8.1

Postby vadonka » Mon Nov 24, 2014 8:17 am

I have the same issue but it happens in windows xp and windows 7 too. My windows 8.1 with chrome working perfectly. The issue is affected the computers randomly not exactly know what is causing this but i dont think its a zimbra issue. I just reinstalled the chrome, do a virus and malware cleanup, uninstalled the adobe flash player, etc. Some of this solved the issue.

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests