Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

General discussion about Zimbra Desktop.
sestores
Posts: 26
Joined: Thu Feb 26, 2015 9:40 am

Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby sestores » Tue Sep 15, 2015 12:38 pm

Interesting. I haven't received any reports of this problem for several months.

I got notification of this response via email while I was at lunch. When I returned to my office, I had 2 notes that people were receiving this error again.


thenodemaster
Posts: 7
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:13 pm

Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby thenodemaster » Wed Sep 16, 2015 9:45 am

I was able to find where the change was needed to be made. Now I am waiting for the user to get into work to try it.
thenodemaster
Posts: 7
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:13 pm

Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby thenodemaster » Mon Sep 21, 2015 11:07 am

We are still having the issue. So, the max threads was not the cure. Any suggestions?
Julio Cesar Delgado Narvaez
Posts: 3
Joined: Tue Sep 22, 2015 6:17 pm

Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby Julio Cesar Delgado Narvaez » Thu Sep 24, 2015 3:48 pm

Greetings comrades, I currently use the zimbra 8.6 in ubuntu 14.04 server and use it as an internal mail with 120 users connected at once, 110 connected via web users online and 10 x outlook 2010. And I have the same error but only some users persists in about 4 users and sometimes this depronto well but begins to fail with much effect.



I tried running this command: zmprov zimbraHttpDosFilterMaxRequestsPerSec 200 mcf for the zimbra support more connections per second but it was me.

I hope one has any solution.
Julio Cesar Delgado Narvaez
Posts: 3
Joined: Tue Sep 22, 2015 6:17 pm

Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby Julio Cesar Delgado Narvaez » Tue Sep 29, 2015 5:12 pm

I'm testing with Firefox and not hang me and I one week with this browser and perfect, apparently there's some incompatibility with chrome.



I hope to help them.



Regards
sestores
Posts: 26
Joined: Thu Feb 26, 2015 9:40 am

Re: Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby sestores » Wed Nov 16, 2016 2:02 pm

Has anyone solved this problem yet?
I have a couple of users who still get this error from time to time.
sestores
Posts: 26
Joined: Thu Feb 26, 2015 9:40 am

Re: Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby sestores » Fri Jul 07, 2017 12:58 pm

I still have ONE user that gets this error almost every day!
I have seen it a couple of times with other users, but it is most prevalent with one single user.
We are using the zimbra desktop client, but I have also seen this in the web interface.
rwebb616
Posts: 17
Joined: Mon Apr 11, 2016 1:52 pm

Re: Cannot connect to server: EMPTY RESPONSE

Postby rwebb616 » Mon Feb 25, 2019 3:50 am

Sorry to revive an old thread, but I, too am getting this and it's only on some messages - not all. I go to a different computer on the same network and I can view the message. I am using the web client - haven't tried the desktop client. I am on 8.8.6.

Rich

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests