service.FAILURE, push item failed

If Zimbra Desktop had a sync failure, it may have told you to post your error in this section.
k7sle
Posts: 35
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:22 pm

service.FAILURE, push item failed

Postby k7sle » Fri Nov 07, 2008 1:31 pm

Hello,
I'm receiving the following error. I've seen it all morning and have about 25 instances of it in the last 3.5 hrs. I'm confused, since this is a new occurrence. I've not had this error prior to today. Suggestions?
I've removed my real email address and substituted USER@EXAMPLE.COM where appropriate. The format has not otherwise changed.
Thanks,
Chris
Product name: Zimbra Desktop

Product version: 0.91

Build ID: 1338

Release type: BETA

OS Platform: Windows XP x86 5.1

Time of event: 2008-11-07 11:22:09

Error type: service.FAILURE

Error summary: push item failed
Failure details:

----------------------------------------------------------------------------
com.zimbra.common.service.ServiceException: system failure: invalid item id when renumbering (1073742563 => 0)

ExceptionId:sync-timer-USER@EXAMPLE.COM:1226085729618:2d87e652e67dc082

Code:service.FAILURE

at com.zimbra.common.service.ServiceException.FAILURE(ServiceException.java:253)

at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.renumberItem(OfflineMailbox.java:282)

at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.syncDocument(PushChanges.java:1005)

at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.sync(PushChanges.java:316)

at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.sync(PushChanges.java:173)

at com.zimbra.cs.mailbox.MailboxSync.sync(MailboxSync.java:195)

at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sync(OfflineMailbox.java:116)

at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.syncOnTimer(OfflineMailbox.java:97)

at com.zimbra.cs.mailbox.DesktopMailbox$1.run(DesktopMailbox.java:259)

at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)

at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)
----------------------------------------------------------------------------


k7sle
Posts: 35
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:22 pm

service.FAILURE, push item failed

Postby k7sle » Fri Nov 07, 2008 1:57 pm

Bugzilla – Bug 32976 Submitted
zdesktop.log w/debugging activated is attached.
k7sle
Posts: 35
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:22 pm

service.FAILURE, push item failed

Postby k7sle » Mon Nov 10, 2008 2:56 pm

I realize I filed a bug on this, but does anyone have any idea why this is happening?
It didn't happen this weekend when I was on the same subnet as the Zimbra server.
jjzhuang
Elite member
Elite member
Posts: 1687
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

service.FAILURE, push item failed

Postby jjzhuang » Mon Nov 10, 2008 7:02 pm

thanks! it looks like a server verison mismatch issue.
k7sle
Posts: 35
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:22 pm

service.FAILURE, push item failed

Postby k7sle » Mon Nov 10, 2008 7:29 pm

That's odd. Did you push an update to the Zimbra Desktop in the last few days that would have "broken" this?
I recognize I need to upgrade the server, but I have not done that because of time and impact.
Thanks,
Chris
jjzhuang
Elite member
Elite member
Posts: 1687
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

service.FAILURE, push item failed

Postby jjzhuang » Mon Nov 10, 2008 9:52 pm

No we haven't pushed an update for more than a month. This does sound like a bug so we'll investigate.

Return to “Error Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests