.53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

Need some help getting Zimbra Desktop set up and working?
jhoelz
Advanced member
Advanced member
Posts: 124
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:27 pm

.53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

Postby jhoelz » Sat Aug 04, 2007 7:39 am

Still the same problem as before. Loads and works fine with IE. When I try and launch it with FF nothing works beyond the setup screen.
From the jetty log
127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:24:13 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 110906 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:25:13 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 60668 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:07 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 48063 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:22 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/RoundPlus.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 954 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:24 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 7611 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:35 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 334 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:39 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 368 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:40 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/admin.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 5885 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:42 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 323 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:47 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/Warning_32.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 1196 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:26:50 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 12284 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:27:52 -0500] "POST /service/soap/NoOpRequest HTTP/1.1" 200 268 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:42 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17048 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:50 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 9906 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:51 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/doctypes.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 2594 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:51 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 339 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:57 -0500] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 200 8025 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:58 -0500] "GET /service/home/~/?auth=co&id=23302&part=2 HTTP/1.1" 200 862 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:59 -0500] "POST /service/soap/MsgActionRequest HTTP/1.1" 200 364 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:28:59 -0500] "GET /zimbra/img/loRes/dwt/Information_32.gif?v=070801181307 HTTP/1.1" 200 1284 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:02 -0500] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 200 2181 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:09 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 631 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:12 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17419 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:20 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 234 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:27 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 321 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:29 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 234 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:33 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 321 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:42 -0500] "POST /service/soap/FolderActionRequest HTTP/1.1" 200 345 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:29:52 -0500] "POST /service/soap/SearchRequest HTTP/1.1" 200 17419 "http://localhost:7633/zimbra/mail" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:18 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:17 -0500] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6683 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.5) Gecko/20070713 Firefox/2.0.0.5"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:30:18 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 5853 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 606 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "POST /service/admin/soap/ HTTP/1.1" 200 5853 "-" "Jakarta Commons-HttpClient/3.0"

127.0.0.1 - - [04/Aug/2007:07:31:33 -0500] "GET /zimbra/mail HTTP/1.1" 200 6683 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6"
There is nothing at all in the Zimbra log files about this anywhere. The jetty log is the only place that references it.
I'm going to run the install on another machine and start the apllication first in FF before I start it in IE and see if that makes a difference.


jhoelz
Advanced member
Advanced member
Posts: 124
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:27 pm

.53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

Postby jhoelz » Sat Aug 04, 2007 7:54 am

OK, an update for this.
I was starting the desktop by dropping the icon onto the FF icon from the desktop. When I started FF and pasted the url (http://localhost:7633/zimbra/mail#1) from IE everything loaded ok.
14319KevinH
Ambassador
Ambassador
Posts: 4558
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:52 pm

.53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

Postby 14319KevinH » Sat Aug 04, 2007 10:17 am

Do you get any JS errors?
jhoelz
Advanced member
Advanced member
Posts: 124
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:27 pm

.53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

Postby jhoelz » Sat Aug 04, 2007 11:48 am

No errors anywhere.
jjzhuang
Elite member
Elite member
Posts: 1687
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

.53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6

Postby jjzhuang » Sat Aug 04, 2007 11:01 pm

With Firefox sometimes you'll have to clear the cache ("Clear Private Data") and restart Firefox. And in some occasions you may even need to repeat this several times. I found this after installing 0.53 myself, but eventually it worked. Thanks!

Return to “Installation Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest