Nokia E52 Zimbra

Take your Zimbra with you!
jwilke
Advanced member
Advanced member
Posts: 67
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:43 pm

Nokia E52 Zimbra

Postby jwilke » Wed Mar 03, 2010 5:49 am

Has someone bothered to post a Bugreport on bugzilla.zimbra.com about this ?
I can find a few old items about Nokia's Mail for Exchange, but nothing recent. I am using an N95 to sync, and this still works fine, but I'd like to get this fixed before we all get newer models ;)
Regards
Jeroen


6445mek
Posts: 45
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:01 am

Nokia E52 Zimbra

Postby 6445mek » Thu Mar 18, 2010 2:59 am

Having the same problem with the latest 6.0.5 and an E72 :(
jwilke
Advanced member
Advanced member
Posts: 67
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:43 pm

Nokia E52 Zimbra

Postby jwilke » Thu Mar 18, 2010 3:25 am

Check the 6.06 release notes.
Recent Nokia models have been added to the list of supported devices, and I think the E7x models all use the same Mfe version.
Regards
Jeroen
jonathan74
Posts: 6
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:51 am

Nokia E52 Zimbra

Postby jonathan74 » Thu Mar 18, 2010 3:34 am

Just a note : Not all E7x's use the same version of MFE. E51 and E71 use an older version that currently works. E52 & E72 have a newer version that is causing the issues listed above
6445mek
Posts: 45
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:01 am

Nokia E52 Zimbra

Postby 6445mek » Thu Mar 18, 2010 3:35 am

Well in the release notes it's saying that support is fixed for the E52 so I'm guessing that the issue will be resolved for the E72 also?
jwilke
Advanced member
Advanced member
Posts: 67
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:43 pm

Nokia E52 Zimbra

Postby jwilke » Thu Mar 18, 2010 3:36 am

Then I guess we'll just have to wait and see when 6.06 comes along
budg4
Posts: 1
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:11 am

Nokia E52 Zimbra

Postby budg4 » Fri Apr 23, 2010 4:05 am

hello,
can you confirm that 6.06 version solve the problem?
thanks.
1739miguel
Advanced member
Advanced member
Posts: 103
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:11 pm

Nokia E52 Zimbra

Postby 1739miguel » Wed Apr 28, 2010 9:22 am

I have customers with 6.0.6 and nokia e72 that can't send e-mails.. Looks like the issue is still in 6.0.6.
Any solution? Support ticket? I need this fixed, otherwise my costumers will drop zimbra..
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26677
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Nokia E52 Zimbra

Postby phoenix » Sat May 01, 2010 7:18 am

[quote user="1739miguel"]I have customers with 6.0.6 and nokia e72 that can't send e-mails.. Looks like the issue is still in 6.0.6.
Any solution? Support ticket? I need this fixed, otherwise my costumers will drop zimbra..[/QUOTE]You haven't actually given any information on the exact problem. What are they using to connect to Zimbra, mail4exchange or an IMAP client? How about the error messages they receive? Which version of Zimbra are they connecting to?
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra
1739miguel
Advanced member
Advanced member
Posts: 103
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:11 pm

Nokia E52 Zimbra

Postby 1739miguel » Mon May 03, 2010 4:40 am

"You haven't actually given any information on the exact problem. What are they using to connect to Zimbra, mail4exchange or an IMAP client? How about the error messages they receive? Which version of Zimbra are they connecting to?"
It's implicit in the talks in this thread that everybody is talking about NE and MFE and I mentioned 6.0.6 as you and everybody can read.. The exact problem is the problem of everybody, it's impossible to send e-mails using MFE and ZCS NE 6.0.6 using Nokia E72 (and E52 I suppose). Try by yourself, instead of rounding the problems with this kind of answers, do something for your paying customers instead of telling them to go vote on bugs. We pay for something, isn't it?

Return to “Mobility”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests