"From:" shows as "step3."

A Forum to provide feedback, and report issues about Zimbra Desktop Beta or Release Candidate versions
tifkat
Posts: 15
Joined: Sat Sep 13, 2014 3:15 am
ZCS/ZD Version: ZCS 8.0.5_GA | ZD 7.2.8 (12102)

"From:" shows as "step3."

Postby tifkat » Tue Oct 11, 2016 2:35 am

In Zimbra Desktop 7.2.8 build 12093, the 'From" column is showing as "step 3.".

Also when replying to an email, the headers of the quoted email show "step 3.:" instead of "From:"

I looked for a bug report for this issue, and found one from an earlier release of ZD, but the bug was marked as 'Works for me' and nothing was done to fix this. I added a note onto the bug report.


PriteshGajjar
Zimbra Employee
Zimbra Employee
Posts: 310
Joined: Tue Mar 31, 2015 4:59 am

Re: "From:" shows as "step3."

Postby PriteshGajjar » Wed Oct 12, 2016 9:06 am

Which language is set in your ZD preference? (Preferences -> All Accounts -> General -> Login options -> Language).
Can you try changing that language?
M3k0n
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 9:24 am

Re: "From:" shows as "step3."

Postby M3k0n » Wed Oct 12, 2016 9:29 am

I have the same problem, my laguage is set to English (United Kindom) if I change it to English (United Stated) the the form title displays properly.

Filtes also show step3. for form fields.

FYI English (Australian) also displays step3.

Regards
M3k0n
EdTheFred
Posts: 1
Joined: Wed Oct 12, 2016 9:32 am

Re: "From:" shows as "step3."

Postby EdTheFred » Wed Oct 12, 2016 9:46 am

I see this too.

Doesn't occur with US English, but does with both the UK and Australian English variants.
PriteshGajjar
Zimbra Employee
Zimbra Employee
Posts: 310
Joined: Tue Mar 31, 2015 4:59 am

Re: "From:" shows as "step3."

Postby PriteshGajjar » Wed Oct 12, 2016 10:24 am

I looked for a bug report for this issue, and found one from an earlier release of ZD, but the bug was marked as 'Works for me' and nothing was done to fix this. I added a note onto the bug report.[/quote]

>>>> Can you give me that bug number? I tried to find out but couldn't get any.
PriteshGajjar
Zimbra Employee
Zimbra Employee
Posts: 310
Joined: Tue Mar 31, 2015 4:59 am

Re: "From:" shows as "step3."

Postby PriteshGajjar » Wed Oct 12, 2016 10:25 am

We are now able to reproduce this problem. This happens with following combination.

OS : Windows Only
Language in preference : UK, US(Autstralia)
Reading pane setting : At bottom

We are looking at fixing this issue, will keep you guys posted.

Return to “Zimbra Desktop Beta/RC”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest