Changing forum filters and "Question or Discussion"?

Whether you are a current user, former user, a Zimbra employee, or anyone with experience using any of our products, we welcome your feedback. Please include a specific product name and version when relevant.
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26242
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Changing forum filters and "Question or Discussion"?

Postby phoenix » Sun Sep 14, 2014 12:50 am

Here I am in the shiny New Forums Feedback but unfortunately I can't see anything! I know there are posts in here, I've seen them but I changed a filter to show me unread questions and discussions and as expected everything went because I've read it all. Now when I try to change the filter back to view all discussions it does that but nothing shows. Every time I return to this forum the filter is still set to  "Unread questions..." and nothing I do seems to change it. [:(]

As I've moved to adding this content for this post I see it can be a discussion or question, what's the difference in a technical forum? Isn't a question the start of a discussion and why the difference?



[EDIT]It seems that after an hour or so these filters now seem to work. What's going on here, is there some sort of cache involved in this? The forums are painfully slow to respond, pages take five minutes to load, switching between forums doesn't always work. Is it just me?



Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implemented in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168
glenarmes
Zimbra Alumni
Zimbra Alumni
Posts: 11
Joined: Tue Sep 21, 2010 10:25 am

Changing forum filters and "Question or Discussion"?

Postby glenarmes » Sun Sep 14, 2014 5:17 pm

Filters are based on indexing and will populate over time. As this forum is new and not seeded some items like filters will take some time to be effective. We are not seeing any performance issues with the forums and can't reproduce the issue. Can you please let us know if you are still seeing 5 minute page load times?

Return to “General Zimbra Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests