Page 1 of 2

Developer forum moderated?

Posted: Mon Oct 27, 2014 6:15 am
by ploeger

Hi!


I've just posted something to the Collaboration Server's developer forum and got the message, that the post has to be accepted by an administrator. Did you turn on moderation on this forum or is it a bug?



Kind regards


Dennis


Developer forum moderated?

Posted: Mon Oct 27, 2014 12:10 pm
by afscrome

Posts are run through Akismet to check for spam. If Akismet flags a post as spam, it is sent into a moderation queue for manual approval. Unfortuanntly it appears that Akismet reported back to us that it through your post was spam, which put it into our moderation queue. The thread has been approved and is now available at http://community.zimbra.com/collaboration/f/1885/t/1135789  .


Developer forum moderated?

Posted: Wed Oct 29, 2014 6:02 pm
by ccelis5215
Hi Alex, read some post about community moderators in this forum.



Can you give some feedback about?



ccelis

Developer forum moderated?

Posted: Fri Oct 31, 2014 10:08 am
by rhoward

Hi [mention:54620abba4384dca9091a797de31ec6c:e9ed411860ed4f2ba0265705b8793d05] I would be happy to read through it and comment. Are there specific links you can point me at?


Developer forum moderated?

Posted: Fri Oct 31, 2014 10:16 am
by ccelis5215
Hi Rob http://community.zimbra.com/feedback/b/zforumsannc/archive/2014/10/10/community-update-october-10-2014



ccelis

Developer forum moderated?

Posted: Fri Oct 31, 2014 10:30 am
by rhoward
Ah, my post related to the moderator elections. That is still a work in progress. We're trying to sort through the best way to do a fair and open election.

Developer forum moderated?

Posted: Wed Nov 19, 2014 3:02 am
by metux
That doesnt seem to be the only issue here. I regularily see some of my postings disappearing (after they had been published), so seems to be some censorship going on.



Just happened a few minutes ago, when I was trying to help somebody getting the source code and developer documentation.

Developer forum moderated?

Posted: Wed Nov 19, 2014 3:08 am
by rhoward
I approved the post about 10-15 min ago.



Here is what happened: your post had a bunch of links in it and that forced it into the moderation queue.

Developer forum moderated?

Posted: Wed Nov 19, 2014 3:10 am
by metux
Oh, and it's _really_ slow yet again ... takes several minutes to load a page.

Developer forum moderated?

Posted: Wed Nov 19, 2014 3:19 am
by metux
*FACEPALM*



You _do_ know that posting links is a _very_ common usecase in the internet ? ;-o