Install Trouble

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
milomaddock
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:03 pm

Install Trouble

Postby milomaddock » Thu Jan 26, 2006 11:54 am

After I install and run /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl and go to apply the configuration I recieve an ldap error and the error in the log file is this:
/opt/zimbra/libexec/zmldapinit: line 82: /bin/ldap: No such file or directory
any suggestions? thanks.


14319KevinH
Ambassador
Ambassador
Posts: 4558
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:52 pm

Install Trouble

Postby 14319KevinH » Thu Jan 26, 2006 12:03 pm

What OS are you installing on? Which build are you using?
milomaddock
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:03 pm

Install Trouble

Postby milomaddock » Thu Jan 26, 2006 1:08 pm

OS 10.4.4
zcs-3.0.0_M4_62.MACOSX
marcmac
Elite member
Elite member
Posts: 2091
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

Install Trouble

Postby marcmac » Thu Jan 26, 2006 1:25 pm

This is probably a java problem.
What do you get from:

su - zimbra

zmlocalconfig zimbra_home
java -version
milomaddock
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:03 pm

Install Trouble

Postby milomaddock » Thu Jan 26, 2006 1:42 pm

Nothing from either.
marcmac
Elite member
Elite member
Posts: 2091
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

Install Trouble

Postby marcmac » Thu Jan 26, 2006 1:47 pm

You apparently don't have java 1.5 installed, as required by zimbra. You can get that from software update.
milomaddock
Posts: 10
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:03 pm

Install Trouble

Postby milomaddock » Thu Jan 26, 2006 2:38 pm

alright thanks for the help

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests