Signature sync

Ask your questions and get help with Zimbra's Outlook Connector.
dcb
Posts: 27
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:17 am

Signature sync

Postby dcb » Thu Apr 14, 2011 8:02 am

adan0s...thank you for this insight. mikronaut, stegbth, bjornf...please send me some logs so I can investigate what is happeneing in your environments. Thanks.


jawe83
Posts: 5
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:51 am

Signature sync

Postby jawe83 » Tue Jun 14, 2011 6:24 am

Same with me! But we have bigger problem - ZCO is trying to store signatures in "...Signatures*account_name*_files" folder. We have a localized versions of Office 2007/2010 (Polish language), so physically signatures are stored in "...Sygnatury" folder.

I've created this "Signatures" folder and the error below is no longer appearing in my case, but because of the differences in the folder names I still cannot see signatures "downloaded" from Zimbra server in my Outlook.
[QUOTE]

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: Creating HTML format

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteZCSSigFromOL

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: Deleting files and directories for signature: 'Europoles'

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteOLSigFilePlain

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteOLSigFileRTF

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: CSignatureSync::DeleteOLSigFilesAndDirHTML

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: Deleting directory 'C:UsersITAppDataRoamingMicrosoftSignaturesEuropoles_files'

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: ERROR: Failed to remove dir 'C:UsersITAppDataRoamingMicrosoftSignaturesEuropoles_files'. Err: 3

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: Failed

14-06-2011 13:09:09.170 [3644]: SIGSYNC: Failed to delete _files dir[/QUOTE]
dcb
Posts: 27
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:17 am

Signature sync

Postby dcb » Tue Jun 14, 2011 10:18 am

Thx for the info
<
Same with me! But we have bigger problem - ZCO is trying to store signatures in "...Signatures*account_name*_files" folder.

>>

Are you sure?! Information associated with html signatures normally goes in "...Signatures*signature_name*_files" directory.


<
We have a localized versions of Office 2007/2010 (Polish language), so physically signatures are stored in "...Sygnatury" folder.

>>

Ok - this is a completely separate issue from the above, right? I will raise a bug for this and get it fixed as soon as possible.
jawe83
Posts: 5
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:51 am

Signature sync

Postby jawe83 » Tue Jun 14, 2011 10:25 am

[quote user="dcb"]Thx for the info

Are you sure?! Information associated with html signatures normally goes in "...Signatures*signature_name*_files" directory.

[/QUOTE]
Yes, your're right, that was my mistake. But problem with different folder names still persists!
dcb
Posts: 27
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:17 am

Signature sync

Postby dcb » Wed Jun 15, 2011 9:48 am

Thanks.
Can I ask, how are you setting the language to Polish? Is this a native Polish install of Office? Or did you use the "Microsoft Office 2007 Language Settings" tool.
And can you confirm that you see the problem with both OL 2007 and OL2010?
dcb
Posts: 27
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:17 am

Signature sync

Postby dcb » Wed Jun 15, 2011 9:51 am

You can follow progress of this issue here:
Bug 60937 – SIGS: Global Signatures directory needs localizing in ZCO SigSync code?
dmajewski
Posts: 3
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:46 am

Signature sync

Postby dmajewski » Wed Jun 22, 2011 1:25 pm

For a more permanent solution, I just posted a topic over on this forum on how to fix this.
jawe83
Posts: 5
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:51 am

Signature sync

Postby jawe83 » Tue Jul 12, 2011 7:16 am

Hi,
Sorry for so long time, been quite busy... Here's some more information:
1. Zimbra (and ZCO) updated to 7.1.1 P1 - no change

2. Tested Office 2010 (MUI) - uses English folder naming and signatures are synchronizing perfectly!

3. Tested multiple Office 2007 isntallations - native Polish folder naming - still problem!
Worst part is that most of our Office software is this problematic 2007 version...
Here is something from sysinfo:

[QUOTE]System name: xyz

[Summary]
Element Value

Application Name Microsoft Office Outlook

Version 12.0

Compilation 6557.5001

Product ID Unavailable

Language Polish

Application path E:Program FilesMicrosoft OfficeOffice12

System language Polish

[/QUOTE]
I've manually translated quoted information, normally everything is in Polish!

OS and Office are updated systematically.
jawe83
Posts: 5
Joined: Sat Sep 13, 2014 1:51 am

Signature sync

Postby jawe83 » Tue Jul 12, 2011 7:17 am

[quote user="dmajewski"]For a more permanent solution, I just posted a topic over on this forum on how to fix this.[/QUOTE]
Sorry, your topic does not fix anything - I have totally different situation.

Return to “Zimbra Connector for Outlook”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests