Webmail and Emoticons

General discussion about Zimbra Desktop.
User avatar
manfred.gipp
Advanced member
Advanced member
Posts: 51
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:08 am
Location: Germany
ZCS/ZD Version: Zimbra 8.8.6_GA_1906 (build 2017113
Contact:

Webmail and Emoticons

Postby manfred.gipp » Tue May 05, 2015 3:07 am

Hello everybody,



i am using Zimbra 8.6 Community Edition with Webmail.


Zimlet "Yahoo! Emoticons" is activated.


In WebMail Interface it is not possible zu use Smilies. Only a few Smilies are displayed. With "Yahoo Emoticons" should be more Smilies available.



If i click on one of these Smilies no Smily is displayed.


Does anyone know if there is a bug in the Community Edition? I cant find any Information about this.


Can anyone help me with this issue?


Thanks to all



User avatar
jorgedlcruz
Zimbra Alumni
Zimbra Alumni
Posts: 2773
Joined: Thu May 22, 2014 4:47 pm

Webmail and Emoticons

Postby jorgedlcruz » Tue May 05, 2015 5:45 am

Hi manfred.gipp,


I saw a Bugzilla already opened, you can add yourself, and vote for it:



Best regards

Jorge de la Cruz https://jorgedelacruz.es
Systems Engineer at Veeam Software https://www.veeam.com/
User avatar
manfred.gipp
Advanced member
Advanced member
Posts: 51
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:08 am
Location: Germany
ZCS/ZD Version: Zimbra 8.8.6_GA_1906 (build 2017113
Contact:

Webmail and Emoticons

Postby manfred.gipp » Tue May 05, 2015 7:48 am

Hi Jorge de la Cruz,



thank you for your answer.

But i saw this Bugzilla and this was for 8.5.x. Not for 8.6.x

I thought that this was fixed.
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26346
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Webmail and Emoticons

Postby phoenix » Sun Jun 28, 2015 1:34 am

That is the release in which the bug was found, it's not marked as resolved/verified and therefore it is still open.

Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implemented in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168
User avatar
manfred.gipp
Advanced member
Advanced member
Posts: 51
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:08 am
Location: Germany
ZCS/ZD Version: Zimbra 8.8.6_GA_1906 (build 2017113
Contact:

Webmail and Emoticons

Postby manfred.gipp » Mon Jun 29, 2015 12:40 am

In Zimbra 8.6.0_GA_1169 (build 20150427101849) it is nearly solved.

In the Version before, no Emoticons are available. In this Version the standard Zimbra Emotions are now available. (See picture in first post)

But even if the "Yahoo! Emoticons" are installed, Yahoo Emoticons are not available.
User avatar
jorgedlcruz
Zimbra Alumni
Zimbra Alumni
Posts: 2773
Joined: Thu May 22, 2014 4:47 pm

Webmail and Emoticons

Postby jorgedlcruz » Tue Jun 30, 2015 11:11 am

Hi, I saw some bug dedicated for the icons based in fontawesome but I can't find nothing right now.



Let me check in the Patch 3



Best regards
Jorge de la Cruz https://jorgedelacruz.es
Systems Engineer at Veeam Software https://www.veeam.com/

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests