Results 1 to 4 of 4

Thread: ZCA 7.1.1 beta 2 fails initial configuration

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    5

    Exclamation ZCA 7.1.1 beta 2 fails initial configuration

    I thought I'd give the new appliance a try, but after several attempts I still can't get past the initial configuration stage!

    See my screenshot for the error message.

    The whole Zimbra appliance story sure doesn't instil any confidence in its use over a "traditional" installation!
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    5

    Exclamation

    It's been 24 hours since I created this thread. Surely someone from Zimbra must have seen this and can respond. As a Zimbra employee wrote:

    "We pulled the original beta because of quality issues. "

    Well, I'm trying to evaluate the new beta that was released and I'm already encountering "quality issues"!

    Please respond!

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    171
    Rep Power
    5

    Default

    Has Zimbra left the building?!! What's the point of releasing a beta if you're not going to respond to beta testers?!

    Looking at other threads I'm not the first to comment on Zimbra's lack of presence and response.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    Yonatan,

    We'll likely need additional information about your deployment, including the ESXi/vCenter versions you are using. Ideally if you could file a bug with that screenshot as well as the contents of /var/log/syslog, that would help us improve the quality of the deployment.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-13-2011, 02:48 AM
  2. Zimbra Desktop 7.1.1 Beta
    By grajesh955 in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2011, 04:22 AM
  3. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 03:24 PM
  4. Initial Config and IE 7 Beta 2
    By webguyinternet in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 08-05-2006, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •