Results 1 to 9 of 9

Thread: Problems with receiving mails on Samsung S2

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default Problems with receiving mails on Samsung S2

    Hello,

    I have problems when receiving mails on Samsung galaxy S2 . Problem is that I see mail in somewhat raw format with all headers/mime types instead of just content.

    All other android phones works fine except my S2.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Known problem, will be fixed in next release.
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=60480

  3. #3
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Klug View Post
    Known problem, will be fixed in next release.
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=60480
    Hi,
    do you meen next Zimbra Server release?


    thanks

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by danil74 View Post
    do you meen next Zimbra Server release?
    Yes he did but read the bug report or the Product Portal for the actual version of ZCS it's in.
    Last edited by phoenix; 04-30-2012 at 10:55 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks a lot

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default

    Hi there, I am facing this problem and not sure what needs to be done. could anyone please help ? Whats the work around ? I am not able to implement the same. Which version of Zimbra will fix this issue ? Many thanks for your assistance.

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Jigs View Post
    Hi there, I am facing this problem and not sure what needs to be done. could anyone please help ? Whats the work around ? I am not able to implement the same. Which version of Zimbra will fix this issue ? Many thanks for your assistance.
    Read the last comment in the bug report. It might help if, in future, you actually give some oinformation about which version of Zimbra you have installed. You should also update your forum profile with the output of the following command:

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for the info.

    Is there any working workaround for this problem (with deatiled instructions)?
    I read the bug report and there seems to be some workarounds, but I don't understand them.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Will this fix also apply to the Samsung Captivate (SGH-I896)? The same is happening for me.

    Running on 2.3.3

Similar Threads

  1. Problems with Greylisting: mails gets rejected
    By maxxer in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 12-16-2012, 08:02 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-16-2011, 11:53 PM
  3. [SOLVED] Problems sending mails
    By williammr in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2008, 06:31 AM
  4. Receiving Mails problem
    By praveen_14 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 12-12-2005, 12:11 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •