Results 1 to 7 of 7

Thread: Calendar sync on new activation

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default Calendar sync on new activation

    When activating a new phone, the current Zimbra calendar is not syncing. Any new appointments added after the activation are syncing fine. Only exsisting appt are not syncing. This is a new issue. The last phone I activated a few weeks ago worked.

    We are running ZCS 5.05.
    BB professional 4.1.4.15
    BES connector 5.0.0 GA 1862

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Rick Baker View Post
    When activating a new phone, the current Zimbra calendar is not syncing. Any new appointments added after the activation are syncing fine. Only exsisting appt are not syncing. This is a new issue. The last phone I activated a few weeks ago worked.

    We are running ZCS 5.05.
    BB professional 4.1.4.15
    BES connector 5.0.0 GA 1862
    is there any way that you can upgrade zcs to 5.0.7 or greater and move to BES BETA 3?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default

    I was planning on a move to ZCS 5.07 soon. Can I install the BES Beta three with 5.0.7? If I modify a current appt time and then change it back, the item show ups. Is there a setting for dates that can be modified?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Rick Baker View Post
    I was planning on a move to ZCS 5.07 soon. Can I install the BES Beta three with 5.0.7? If I modify a current appt time and then change it back, the item show ups. Is there a setting for dates that can be modified?
    no..you need 5.0.7 to take advantage of some server features.
    you might want to try to wipe your device, delete/add the user again and then retry enterprise activation again.

    i've seen it not work once but then work again the next time.
    if you are still having problems, please zip up all the logs and open a support case.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    78
    Rep Power
    9

    Default

    I have already wiped the device and tried again. I will zip the logs and file a support item.

  6. #6
    Yookaroo Guest

    Default

    I have the same issue, what will we lose if we wipe our BB's?




    .

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Yookaroo View Post
    I have the same issue, what will we lose if we wipe our BB's?




    .

    check your blackberry device documents about how to wipe, what happens when you wipe and how to back up data that you don't want to lose.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  2. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM
  3. 4 MACs one calendar and contact Sync issue
    By 3tpro in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2008, 10:06 AM
  4. zdesktop issue report (2008-05-22 17:25:42): mail.NO_SUCH_MSG
    By John Marsden, FH Ba in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2008, 03:49 AM
  5. ZCS 4.5.4 Mobile - No Multiple Calendar Sync?
    By dlbewley in forum Zimbra Mobile
    Replies: 9
    Last Post: 07-08-2007, 10:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •