Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] ZCB & BlackBerry Professional - newbie question

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Red face [SOLVED] ZCB & BlackBerry Professional - newbie question

    Hi,
    I got ZCB and BlackBerry Professional installed on my server; it sent an activation code to a test user. What should we do to activate the service? Does the test user need to install BlackBerry Destop Manager? I guess I'm confused what to go next. Can someone shed a light?
    Thanks.
    PL

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    7

    Default

    You need to setup BlackBerry Enterprise Setup on the BB device. Your user should have received an email from the BB server with a password. Or you can get the password from the BlackBerry Professional software.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Unhappy Still not working

    Thanks for responding. We got through that but still couldn't activate the phone. It hangs at the activation screen. We've tried to activate several times but get the same results. User has BB Enterprise Service & -70db in the status indicator. On the BB server, it passed the BB Router network and SQL connections.
    Thanks in advance,
    PL

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    187
    Rep Power
    6

    Default

    Can user in question find activation message in the inbox?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Default Update

    Yes but we're not sure what to do with the message though.
    Thanks.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    187
    Rep Power
    6

    Default

    This activation message should be processed by BES in order to start activation process. Another question is if you can see the same message in the inbox of the user by opening 'BlackBerryServer' mail profile with Outlook on the machine where BES is installed?

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Default I got it to work

    Just want to let you know that after remove and reinstall CDO, BES, Outlook and ZCB; I was able to make it to work. For some reasons, the BBAgent failed to start when BES was loading. Anyhow, thanks for your help.
    PL

Similar Threads

  1. BES and Blackberry Professional Edition
    By salu in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 18
    Last Post: 02-04-2009, 09:34 PM
  2. [SOLVED] Support for Professional Express?
    By jkoyle in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 7
    Last Post: 01-03-2009, 06:44 PM
  3. [SOLVED] Outlook no longer updating
    By jeremy.pratt in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 10
    Last Post: 05-30-2008, 03:22 PM
  4. newbie question: weekly backup
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2007, 07:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •