Results 1 to 4 of 4

Thread: ZCB upgrade to 6.0.7 debug errors

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Vancouver
    Posts
    38
    Rep Power
    7

    Default ZCB upgrade to 6.0.7 debug errors

    Hi

    I just upgraded my BES connector from 5.0.23 to 6.0.7 and now when the BB controller starts I get the following error message. If I keep clicking ignore it loads and it processes messages as expected but it's disturbing me

    I've tried repairing the connector and rebooting without success.


    EDIT: I've just discovered that I can't activate a BB since this started... now it's a real problem.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Goonsniper; 06-30-2010 at 08:34 AM.

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 06:14 PM
  2. Can no longer start desktop
    By foobaz in forum General Questions
    Replies: 12
    Last Post: 04-02-2010, 05:06 PM
  3. Unable to access Yahoo account via Zimbra Desktop
    By drdrem in forum Error Reports
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2009, 02:30 PM
  4. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 06:32 PM
  5. Moving to different server
    By AaronW1000 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2008, 08:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •