Results 1 to 4 of 4

Thread: Outlook error after installing Outlook Connector

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default Outlook error after installing Outlook Connector

    Hi All,

    On the client side I've installed Outlook Connector on Windows XP, Outlook 2003 and on the server side I've installed Zimbra NETWORK edition 4.5.5_GA_838.UBUNTU6 on UBUNTU6.

    It works well with all the other Outlook clients but on one particular outlook client it keeps causing outlook to hang after it starts to synchronise. I've attached an error log file. Its 134kb which exceeds the max file upload size for .txt so i've split it into 4 files. Hope you can look into it and provide a solution.

    Thanks for the help. It would be very appreciated.
    Attached Files Attached Files
    • File Type: txt 1.txt (38.9 KB, 115 views)
    • File Type: txt 2.txt (38.8 KB, 88 views)
    • File Type: txt 3.txt (38.2 KB, 106 views)
    • File Type: txt 4.txt (19.9 KB, 88 views)

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  2. Problems installing ZCS connector for Outlook
    By Millburn357 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 18
    Last Post: 11-25-2009, 09:07 AM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 09:38 AM
  4. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM
  5. Error installing Outlook connector
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2006, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •