Results 1 to 4 of 4

Thread: Uninstall Connector without File

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default Uninstall Connector without File

    I had a previous version of the Zimbra Outlook connector installed. It was version 4.5.3_GA_731_4.5.168. It was installed with MS Office '07, but since it didn't really work with Outlook '07, I never used it.

    Fast forward to today. I'm trying to setup Outlook 2003 alongside an otherwise normal Office 2007 installation.

    Before installing the latest build of the connector, I'd like to uninstall the old version of the connector, but every time I try, I get the Windows Installer error message that the feature I'm trying to use is on a network resource that's unavailable--it's prompting me for the old install file, ZimbraOlkConnector-4.5.3_GA_731_4.5.168.msi

    Well, obviously it's unavailable. It's an old version, and I don't have the original install file anymore.

    The same thing (at a different point in the process) occurs if I try to install the new connector before uninstalling the old version.

    What can I do? Do I have to download the old connector and use it for the uninstall? Or is there some way of fixing this in the Registry?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Search the forums, there's a post by me (can't remember where it is, offhand) with a link to an MS program that will remove the installer references.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Ah, found the little blighter. It's the post near the end of this thread, try that and see if it does what you need.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default Helped, I Think...

    Thanks, Phoenix.

    (Still have some troubles 'cause MS Ofc '03 apps and MS Ofc '07 don't like each other, but I was expecting that part. The installer cleanup definitely changed the situation. That utility looks like a keeper.)

Similar Threads

  1. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 10:30 AM
  2. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2007, 12:47 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 03:20 AM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •