Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Outlook 2007 Beta Overview

  1. #11
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by CJ.deb View Post
    Does it mean yes ;-)
    Probably. I don't think we'd cut off most of our current user base by discontinuing the support for Outlook 2003.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default

    Guys,

    It seems like half the people got this setup working and half didn't. Is there anything concrete that seems to get this working? We have a client using Vista and Office 2007. They've disabled the UAC control and installed the 5.0 Beta connector. It installs but Outlook crashes when launched. They can't get it working on 2 of their systems. Ironically, on one or two other machines, it is working. Thoughts?

    Tim

  3. #13
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Indiana
    Posts
    45
    Rep Power
    8

    Default

    I found it doesnt work with business contact manager installed.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    BCM and ZCO Beta do not seem to play nice together. I have the same issue with the current Beta, it works about half the time.

    I hope this gets fixed when the final 5.0 comes out because most of our users are running BCM with OL 2007.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default Beta 1 Download????

    The overview at the beginning of this thread says:

    Getting the 5.0 Connector Beta

    Reminder— betas are pre-production software; please do not deploy this in your production environments! It is for EVALUATION ONLY.

    Users can get the 5.0 Connector v5.0.306 preview beta by visiting the Zimbra Support Portal. Inside you will find a link in the Support Menu on the left for ‘ZCO 5 Beta’ to download it.

    Later, the full Connector 5.0 beta will ship as part of the ZCS 5.0 Release Candidate. The Connector can be found in the web Admin Console in the Downloads tab.

    In reality, the portal only has the RC2-based connector, though. Since our server is still 4.5.6 for a while longer I need the v5.0.306 preview beta connector. Does anyone have a link for that version?

  6. #16
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default Works

    The connector on the support portal works with Outlook 2007 and Zimbra 4.5.6, so I don't think the claim that it only works with V5 and later is accurate.

  7. #17
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brasil - São Paulo
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default Where is the file?

    I couldnt find the file. Does anyone have an idea where I can find it?

  8. #18
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Rubão View Post
    I couldnt find the file. Does anyone have an idea where I can find it?
    The Outlook Connector is on your own Zimbra 5.x server in the Admin UI on the Downloads page.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #19
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brasil - São Paulo
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for the reply but I mean v5.0.306 beta... It isnt in my admin UI.

  10. #20
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    By now you shoudn't be using v5.0.306 with 4.5server anymore. You should upgrade to 5.0.x server and latest 5.0.x ZCO.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

Similar Threads

  1. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 10:36 AM
  2. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 10:36 PM
  3. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 01:18 PM
  4. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 10:19 AM
  5. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •