Results 1 to 10 of 14

Thread: Outlook 2007 Beta error

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    22
    Rep Power
    9

    Default Outlook 2007 Beta error

    Every once in a while, I get an error message while doing nothing that says

    "The settings for connecting to the Zimbra server may be incorrect. Please verify that they are correct. A common cause of this error is an incorrect value for Use Secure Connection. Outlook will be set to Offline Mode."

    Outlook is then placed in offline mode. If I close Outlook and reopen it, everything works ok. It seems to be an intermittent issue that doesn't happen at a particular time. It is happening to me and one of my users that's testing the plugin. We are both running Windows XP Pro. Here are the settings of our Zimbra server. The only thing that I can think of is that we're running the secure connection on an abnormal port.

    ZCS Server - Release 4.5.7_GA_1319.RHEL4_20070914153721 RHEL4 NETWORK edition
    Use Secure Connection - YES
    Secure Port - 4443
    Using IE proxy settings - There is no proxy server being used

    Any ideas?
    Last edited by bersrker; 10-12-2007 at 08:19 AM. Reason: added zcs version

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 10:36 AM
  3. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 01:18 PM
  4. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 10:19 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •