Results 1 to 4 of 4

Thread: ZOC seems to corrupt some PDF documents

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default ZOC seems to corrupt some PDF documents

    Iím having trouble sending PDF attachments using Outlook and the ZOC. It seems to be linked to the content of the PDF and maybe the way Outlook (or the ZOC) is encoding the email attachment? This only started happening when we migrated to Zimbra and the ZOC, previously using the same Outlook installation via POP3 we could send PDFís without problem.

    Using our stock control system (Insphire) we output a quotation as a single page PDF (15KB) (I believe it uses Crystal Reports). This is then sent using Outlook, when the file is received Acrobat prompts ďThere was an error opening the document. The file is damaged and cannot be repairedĒ

    Using the same system as above but with a 2 page quotation (25KB) the email is sent and received without any problems!

    Iíve also tried using Acrobat Distiller and printing to a PDF file from MS Word. The test file had one line of text. This was then sent/received using the same procedure above. The received file appears as a blank page but no error dialog! Although if I embed a WordArt box in the doc and resend itís fine!

    I donít seem to have any trouble sending more complex PDF documents created in Illustrator/Photoshop!

    I also donít have any problems if I send using the Zimbra web interface. Unfortunately this isnít an efficient workaround for the majority of the staff.

    Outlook: 2003 (11.8169.8172) SP3
    ZOC: 4.5.0_GA_611_4.5.115


    Regards, Kenny

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    this was fixed in 4.5.7. There have been many many fixes since 4.5.0, you should upgrade to the latest 4.5.x server and ZCO.
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks Sam, our Zimbra provider doesn’t have any plans to upgrade until version 5 is released. So we're left with a fairly crippling bug until late Dec, early Jan.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default does this happen in version 6.0.6

    We are experiencing the same thing here with version 6.0.6 any ideas?

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 02:44 PM
  2. Documents & Notebooks Woes
    By torusgrp in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2007, 10:19 PM
  3. Documents Feature Messed up
    By frogstarr78 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2006, 06:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •