Results 1 to 4 of 4

Thread: Registry fixed Connector available?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Post Registry fixed Connector available?

    Hello,

    as the Outlook connectors do have the registry problem since version 4.5.7 I am curious if there exists a 4.5.10 connector where this problem is fixed.

    Or is it possible to run an 5.0.x outlook connector with an 4.5.10 server? Is the registry problem already fixed with the 5.0.x connectors?

    Greetings
    - Martin

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    What kind of registry problem do you mean?
    Regards
    Henry

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    Well, since 4.5.7 the outlook connector installation needs a registry fix to prevent an debug error message when sending a mail.

    For me I had to run this fix every time before starting Outlook. And as I want to roll out the 4.5.10 connector to our employees it is not a good idea to let them run a reg file (or a cmd file) every time they start Outlook...

    It is the following reg file:
    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlo ok\Addins\SharingAddin.Addin]
    "FriendlyName"="Zimbra Sharing Addin"
    "Description"="Zimbra Outlook Sharing Addin"
    "LoadBehavior"=dword:00000003
    "CommandLineSafe"=dword:00000000


    So my question is if you created an installer that sets this registry entries correctly. And the second question is if this is fixed with the 5.0.x connectors.

    Kind regards
    - Martin

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    5.0 connector detects that addin is disabled.
    And provide user ability to enable it back.
    Regards
    Henry

Similar Threads

  1. RC 2 fixed the mailbox bug...?
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-2007, 05:47 PM
  2. Zimbra Installation on Debian
    By vaggie in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2007, 02:31 AM
  3. Translation Status Fixed
    By andyc in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2007, 05:26 PM
  4. Confusion on Bugs Fixed in New Release
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-30-2007, 01:05 AM
  5. what are the bugs fixed by 4.0.2?
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2006, 08:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •