Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: No effect after costomize connector.msi with ZmCustomizeMsi.js

  1. #11
    Join Date
    May 2007
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    49
    Rep Power
    9

    Default

    thanks.....

  2. #12
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default

    Hello,

    So I've looked at the bug report Bug 26976 - Profile created by customized MSI isn't customized on this issue. According to the status, the bug has been resolved/fixed. How do I go about getting the patch or the latest .msi installer or the ZmCustomizeMsi.js file?

    Currently, I'm using :

    ZimbraOlkConnector-5.0.3_GA_2101_5.0.2533.3.msi

    and

    ZmCustomizeMsi.js

    on

    Win XP SP3 with Outlook 2007

    Thanks!
    Last edited by Moogi; 04-26-2008 at 02:43 PM.

  3. #13
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    22

  4. #14
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    10

    Default

    Problem there is that profile is not customized if it is created by installer.
    If you create profile manualy after installing ZCO it is customized.
    Regards
    Henry

  5. #15
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    The bug has been fixed. A new customizer .js file won't make any difference. The bug was fixed in one of the connector .dlls. Not sure what we're doing about sending out pre-release copies. You should talk to support about that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •