Results 1 to 4 of 4

Thread: Urgent Connector Issue Data missing / unsynched on Server

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default Urgent Connector Issue Data missing / unsynched on Server

    hi,

    i have a user working with zco 5.0.2 and outlook 2003.
    in the beginning everything synced fine, but in the meanwhile f.e. he has (in outlook) 23 emails in his inbox , but on the server there are 77 emails.

    the same with folders. not everything is 1:1 the same.

    are there any known issues about this ?

    is there a possibility to resync his zdb-file and the server ?

    the problem is, that i can't just delete the zdb-file, because a lot of his
    changes (read emails, moved emails, etc.) would be gone than.

    is there a possibility to resync his zdb-file and the server ?

    please help - it's really urgent !!!

    chris

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by hchchchc View Post
    hi,

    i have a user working with zco 5.0.2 and outlook 2003.
    in the beginning everything synced fine, but in the meanwhile f.e. he has (in outlook) 23 emails in his inbox , but on the server there are 77 emails.

    the same with folders. not everything is 1:1 the same.

    are there any known issues about this ?

    is there a possibility to resync his zdb-file and the server ?

    the problem is, that i can't just delete the zdb-file, because a lot of his
    changes (read emails, moved emails, etc.) would be gone than.

    is there a possibility to resync his zdb-file and the server ?

    please help - it's really urgent !!!

    chris

    can you verify that the server doesn't have a copy of these changes? read emails, moved messages, etc... if so, initial sync should fix the problem temporarily.

    is it possible to get some logs so we can try to get to the bottom of the problem of messages not syncing to outlook?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default how to

    hi,
    yes - there are a lot of emails in the inbox of the server but no longer on the local outlook. there they are moved to folders or deleted.
    is it possible to sync server and zdb-file without looseing data on one of the 2 sides ?
    thanks
    chris

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,

    I have a similar problem on many PC (Outlook 2003 + connector 504). The synchronisation of folder is not functioning as well. The synchronisation seems to be only from server to Outlook and not from Outlook to server content.

    So we have to synchronize the content of the zdb file to the server...Isn't it?

    The only way I now to resolve this is to export to a pst file, delete the user in the server, recreate him and import the pst to the newly created account.

    Have you a better way to perform this? Because we have some big mailbox...

    Regards.

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •