Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook hangs when resuming from suspend

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    52
    Rep Power
    8

    Default Outlook hangs when resuming from suspend

    I have many users who are having issues with v5.x of the connector. All are remote users and state that when their laptop is resuming from suspend/hibernate that Outlook doesn't always reconnect to the server properly. They have to shut down outlook and restart it. Version 4.5.x of the connector was reported to work just fine.

    Is this a known bug? I can't seem to find anything on it.

    Thanks,
    John

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jkoyle View Post
    I have many users who are having issues with v5.x of the connector. All are remote users and state that when their laptop is resuming from suspend/hibernate that Outlook doesn't always reconnect to the server properly. They have to shut down outlook and restart it. Version 4.5.x of the connector was reported to work just fine.

    Is this a known bug? I can't seem to find anything on it.

    Thanks,
    John

    i haven't heard if this before. Can you please forward us some logs to debug the issue?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    52
    Rep Power
    8

    Default

    I'll see what I can do - as i said, most are remote users. Thinking about this, it could be possible that the NAT rule in the firewall is lost, or the IP address has changed due to a lease expiration. Is it possible that the later connectors expect the connection to be up and don't re-initiate if it's gone?

    Again - I'll work on getting some logs as well. Some of my users are downgrading the connector to v4.5.11 because of this.

Similar Threads

  1. Multiple Outlook Errors
    By iheffernan in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2008, 01:30 PM
  2. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 11:15 AM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 09:38 AM
  4. Outlook hangs on sending
    By Kafka in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-30-2006, 06:07 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •