Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook 07 Won't Close

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default Outlook 07 Won't Close

    Running Outlook 07, Vista Business, Zimbra Outlook connector 5.0.2_GA1967.

    I installed Office and Outlook, then installed the connector, then configured the connector for the user I was setting up. Everything basically appeared to go smoothly (which is unusual in this case).

    Now, Outlook doesn't close. I click the X button in the top-right corner, nothing happens. I go to File>>Exit, nothing happens. I right-click the tab in the status bar at the bottom of the screen and select "Close" and nothing happens.

    Is this common? Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by itmike View Post
    Running Outlook 07, Vista Business, Zimbra Outlook connector 5.0.2_GA1967.

    I installed Office and Outlook, then installed the connector, then configured the connector for the user I was setting up. Everything basically appeared to go smoothly (which is unusual in this case).

    Now, Outlook doesn't close. I click the X button in the top-right corner, nothing happens. I go to File>>Exit, nothing happens. I right-click the tab in the status bar at the bottom of the screen and select "Close" and nothing happens.

    Is this common? Any suggestions?

    its possible that you may be initial syncing and the UI is being a bit unresponsive. do you have a large mailbox. are the logs still rolling? what is in the logs?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default Nevermind, I think

    It wasn't an issue that it was still sync'ing, I know that.

    The symptoms keep changing. Now I've got it in a state where Outlook will only open after a reboot. If I close Outlook, it won't re-open--I get a message to close all dialog boxes before starting Outlook.

    I'm thinking this is the result of some sloppy Lenovo pre-installware and Vista not getting along well--probably has little to do with the connector itself.

    Have there been any issues with regards to applying Vista SP1 and using the connectors?

Similar Threads

  1. Multiple Outlook Errors
    By iheffernan in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2008, 02:30 PM
  2. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 12:15 PM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  4. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 12:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •