Results 1 to 7 of 7

Thread: ZCO 5.0.3: Personas do not work with Outlook 2003 SP3

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default ZCO 5.0.3: Personas do not work with Outlook 2003 SP3

    Hello,

    Using ZCS 5.0.3, I've defined several personas in the Web client. When the Outlook plugin is started, synchronization occurs, but the email address displayed for each persona in the ZCO Personas tab remains the email address defined in the primary identity, and the drop-down list of email addresses for each persona contains only the primary email address! See this image for an example.

    Any attempt to designate a persona as the "Outlook identity" on the ZCO persona tab and to send email fails in the Outlook client with the message undeliverable, as does any attempt to change the "From" address manually in the Outlook email composition window.

    Anyone have some clues about this? This is a real show-stopper for me: I want to be able to manage several email identities from Outlook, as well as use one persona (different from the primary identity of the ZCS account) as the principal Outlook identity.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    Already fixed in 5.0.5.
    5.0.5 will be avalable soon.
    Regards
    Henry

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Thumbs up

    Does the fix depend on server-side changes? Or can the 5.0.5 connector work with the 5.0.3 server--and can I test it in that case?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    no.
    there is no dependence on server. That is completely client issue.
    You can test it with 5.0.3 server.
    Regards
    Henry

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Exclamation

    Thanks, but my Zimbra provider won't be deploying 5.0.5 for a few weeks until they've tested it. Meanwhile, I can't find a download location for the connector on the Zimbra.com website. I suppose I could sign up for a 48hr demo.zimbra.com account to obtain it: has that demo site upgraded to 5.0.5?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default same problem here

    one of our users is having the same problem. her login in active directory and zimbra is jdoe@domain.com (and thus her email is as well), but she wants others to see jane@domain.com. when we setup another persona in Outlook 2007 (using the 5.0.9 connector), she gets mail undeliverable errors.

    any ideas?

Similar Threads

  1. Outlook 2003: Unable to Login
    By SubFreeze in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2009, 03:24 AM
  2. [SOLVED] Cannot start Outlook 2003 after uninstalling ZCO
    By jcraig in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2008, 02:33 PM
  3. Outlook 2003 errors with ZCO
    By globalstorm in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 10:40 AM
  4. Sent e-mails aren't actually sent (Outlook 2003, ZCO 4.5.5)
    By ILLCOMM in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 8
    Last Post: 10-01-2007, 03:16 PM
  5. Outlook 2003 on Terminal Services not joyful...
    By techrat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2007, 02:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •