Results 1 to 10 of 21

Thread: ZCO cannot sync outlook calendar

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default ZCO cannot sync outlook calendar

    It used to work fine before, but starting this week, seems like ZCO cannot sync the appointment I created in outlook to the Zimbra server. However, if I create the appoinmtne in Zimbra server, it can sync over to outlook. Other than this, task and mail seems can sync without any issue. Anyone have an idea on why outlook calendar cannot sync to Zimbra server? or know of any fix?

    I am using ZCO 5.0.3 on Outlook 2007. While we are planning to upgrade to 5.0.5, we are not there yet.

    Thanks,
    Bosco

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default

    Forgotten to add what I've tried to resolve this (all of course doesn't help), which are ...

    1. remove the zimbra.zdb file from the profile and let it re-create

    2. run setup and repair ZCO

    3. completely uninstall ZCO and install it back again

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Maybe you've got some bad data. Enable ZCO logging and post the logs. and I'll take a look.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default

    I have attached the logfiles as requested.

    Just to let you know the timestamp so you can go to the correct log entries. When logging was on, I created a test appointment at 9:22am (then do a send/receive but won't sync) and delete it on 9:26am (then do another send/receive but won't sync as well).

    Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Your log file is full of problems with invalid entry ids, but it's hard to see what exactly is invalid. Can you enable verbose logging (with ZcoLogCtrl), try this again, and send the new logs?

    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default

    Here is the a re-run after enable the verbose logging ...thanks.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Well, it seems that your main store looks unhealthy. I notice the account name is Zimbra -. We have had problems in this area, the latest being bug 25539. Did you change the account name on this store? You mentioned that starting this week, things began to go bad. Do you remember any particular event that happened that might have changed your account?

    I would suggest that you upgrade to the latest version. 5.0.6 is out now. If you don't want to do that, I suggest you create a new profile and initial sync.

    Let me know what you decide to do.

Similar Threads

  1. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  2. Calendar sync issue of Zimbra with Outlook
    By rajivnair in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2008, 08:16 PM
  3. Outlook/Zimbra Private Appointments Issue
    By Smurthey in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2007, 06:29 AM
  4. Outlook connector sync fails for shared calendar -- release 4.03GA
    By nyamada in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 13
    Last Post: 11-21-2006, 01:16 PM
  5. Outlook Connector - Sync Calendar & Contacts only?
    By jayr in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •