Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with IMAP

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default Problem with IMAP

    hello to all,
    my excuse by my English, I do not speak English, single I read it.

    I am using a translator


    When I form outlook, outlook express, evolutions or thunderbird, to work with IMAP, it presents/displays the following error :

    Outlook express:

    Code:
     
    Authorizing...
    
    cleartext logins disabled
    
    Configuration:
    Account: mailserver.gviamar.local
    Server: mailserver.gviamar.local
    User name:areynoso@gviamar.local
    Protocol: IMAP
    Port: 143
    Secure(SSL):0
    Code: 800cccd1
    Outlook:

    Code:
    The configuration is like Microsoft Exchange Server.
    
    Network problems are preventing connection to the microsoft Exchange Server
    computer. 
    
    Contact your System administrator if this condition persists.
    Evolutions

    Code:
    password IMAP writes to areynoso@gviamar.local@mailserver .
    
    It was not possible to be authenticated in servant IMAP.  Command IMAP has 
    failed:
    3.93556e-307viamar.local@mailserver.gviamar.local [ imap://areynoso REFERRAL/] 
    LOGIN failed writes password IMAP to areynoso@gviamar.local@mailserver
    It interests to me to have the Zimbra like IMAP servant and that the clients use outlook and evolution

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    If you are trying to use clear text login you need to enable that in the admin console https://<server>:7071/zimbraAdmin


    Or you can configure your Outlook or Outlook Express to use TLS/SSL
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default

    It requests the key to me, but I am placing him the key that use to enter by the POP3.


    When use SSL in outlook, I have the following error

    Code:
    REFERRAL imap//areynoso%40gviamar.local@mailser.gviamar.local/]
    
    Configuration:
    Account: mailserver.gviamar.local
    User name: areynoso@gviamar.local
    Protocol: IMAP
    Port 993
    Secure(SSL):1
    Code 800cccd1

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    in outlook account settings, make sure that "Log on using Secure Password Authentication (SPA)" is *not* checked


    on the server, what do you get from this:

    zmprov gs mailserver.gviamar.local | grep -i imap

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default

    zmprov gs mailserver.gviamar.local | grep - i imap

    This it is the result
    Code:
    zimbraImapBindOnStartup: TRUE
    zimbraImapBindPort: 143
    zimbraImapCleartextLoginEnabled: TRUE
    zimbraImapNumThreads: 200
    zimbraImapSSLBindOnStartup: TRUE
    zimbraImapSSLBindPort: 993
    zimbraImapSSLServerEnabled: FALSE
    zimbraImapServerEnabled: TRUE
    What desire is that the IMAP and the GAL work in outlook.

    Since I do that?

Similar Threads

  1. Thunderbird IMAP Migration problem
    By rsmithh in forum Migration
    Replies: 6
    Last Post: 06-08-2007, 02:34 PM
  2. Lost Messages Moving from POP3 to IMAP in Mail.app
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2007, 11:03 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  4. IMAP Login Problem
    By deckard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2006, 06:10 AM
  5. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 06:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •