Results 1 to 8 of 8

Thread: Outlook Connector Problem:

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default Outlook Connector Problem:

    Some of our users get this problem with the outlook connector on xp/outlook 2003 when sending mails: (connector and server 5.0.7)

    Microsoft Visuel C++ Debug Library:

    Debug Assertion Failed
    Program: ...Office\Office12\OUTLOOK.EXE
    File: ...franklin-507/mapi/src/sharingaddin/addin.cpp
    Line: 1610

    Expression: g_pAddinInstance
    ...

    Any ideas?
    The mail gets sent, though...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Bug 29825. Try reregistering the sharing addin for now.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    No success. The regsrv32 thing gives an error. Can not register.

    Any other ideas?

    This is very annoying!

    Thanks

    Christian

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    What error? Is it 80070005? Maybe you don't have proper permissions for the registry?

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    The user uses Vista. He just opens the command line and enters the regsrv32 thing.

    What should he do?

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Well -- what error does he get?

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    Well -- what error does he get?
    the command they should run is

    regsvr32 sharingaddin.dll in the folder where that dll lives.
    if the dll isn't there, you'll get an error.

    i also believe that you should get some zco logs when you try to do it.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    9

    Default

    Under vista he should use an elevated command prompt.
    That is because of UAC feature.
    Run cmd.exe as Administrator and run this command there.
    Regards
    Henry

Similar Threads

  1. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM
  2. Multiple Outlook Errors
    By iheffernan in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2008, 02:30 PM
  3. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 12:15 PM
  4. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 12:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •