Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra Connector - "Serious problem with 'Zimbra sharing addin'"

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Connector - "Serious problem with 'Zimbra sharing addin'"

    I have a user who is using Outlook and a ZCS Connector for Outlook (ZimbraOlkConnector-5.0.8_GA_2458_5.0.2662.8.msi). When starting Outlook, it says “Outlook experienced a serious problem with the ‘zimbra sharing addin’ add-in. If you have seen this message multiple times, you should disable this add-in and check to see if an update is available. Do you want to disable this add-in? If I click yes, another message pops up saying “A required Zimbra add-in is disbled. Would you like to enable it?” I click yes and it says “Microsoft Office Outlook has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience”

    Outlook 2007.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by courtneyallis View Post
    I have a user who is using Outlook and a ZCS Connector for Outlook (ZimbraOlkConnector-5.0.8_GA_2458_5.0.2662.8.msi). When starting Outlook, it says “Outlook experienced a serious problem with the ‘zimbra sharing addin’ add-in. If you have seen this message multiple times, you should disable this add-in and check to see if an update is available. Do you want to disable this add-in? If I click yes, another message pops up saying “A required Zimbra add-in is disbled. Would you like to enable it?” I click yes and it says “Microsoft Office Outlook has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience”

    Outlook 2007.
    no you should not disable the sharing add in..it has a lot of functionality that you need for ZCO. try repairing the ZCO install.

Similar Threads

  1. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 01:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •