Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCO 5.0.9 - Outlook 2003 SP3, crash when selecting "Sharing" tab in props

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    100
    Rep Power
    8

    Default ZCO 5.0.9 - Outlook 2003 SP3, crash when selecting "Sharing" tab in props

    Hi,

    ZCO 5.0.9 with Outlook 2003 SP3 connecting to Zimbra NE 5.0.9, when a user goes to "Calendar", right-click on the user's sole calendar, "Properties", then "Sharing" tab, everything is greyed out and after about 3 seconds, outlook crashes.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by centrex View Post
    Hi,

    ZCO 5.0.9 with Outlook 2003 SP3 connecting to Zimbra NE 5.0.9, when a user goes to "Calendar", right-click on the user's sole calendar, "Properties", then "Sharing" tab, everything is greyed out and after about 3 seconds, outlook crashes.
    please look for dump files in %temp%\zco-cores and open a support ticket. we won't know what is happening until we see those dumps.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    719
    Rep Power
    9

    Default

    Works for me in Outlook 2007+ZCO 5.0.9 on a staging server. We have no Outlook 2003 users.

    Please post a link to the bug report here; this would be a showstopper for a 5.0.9 upgrade if reproducible.

Similar Threads

  1. ZCO 5.0.3: Personas do not work with Outlook 2003 SP3
    By mjdl in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2008, 08:55 AM
  2. ZCO Connector and Outlook 2003 task categories
    By nsmarler in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 05-15-2008, 11:17 AM
  3. [SOLVED] Cannot start Outlook 2003 after uninstalling ZCO
    By jcraig in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2008, 02:33 PM
  4. Outlook 2003 errors with ZCO
    By globalstorm in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 10:40 AM
  5. Sent e-mails aren't actually sent (Outlook 2003, ZCO 4.5.5)
    By ILLCOMM in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 8
    Last Post: 10-01-2007, 03:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •