Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Outlook 2007 keeps closing

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Outlook 2007 keeps closing

    Hi,
    My school just switched mail systems and we're now using Zimbra. I had to install Connector for Outlook (I'm uysing Vista), but now, every time I start Outlook, I need to light a candle and say a prayer...Outlook shuts down on its own, and I have to restart at least a half dozen times, if not more, to get it to open and stay open. And when it does open, I get the little bubble on the System Tray that tells me that Outlook has to check a file for errors, as it was not closed properly. My support folks don't really know what to tell me except to reformat my hard drive (nice, huh?).

    Does anyone have any suggestions? I searched the forums and could not find a thread on this topic.

    Any assistance would be greatly appreciated!

    Thanks!

    AZF713

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by azf713 View Post
    Hi,
    My school just switched mail systems and we're now using Zimbra. I had to install Connector for Outlook (I'm uysing Vista), but now, every time I start Outlook, I need to light a candle and say a prayer...Outlook shuts down on its own, and I have to restart at least a half dozen times, if not more, to get it to open and stay open. And when it does open, I get the little bubble on the System Tray that tells me that Outlook has to check a file for errors, as it was not closed properly. My support folks don't really know what to tell me except to reformat my hard drive (nice, huh?).

    Does anyone have any suggestions? I searched the forums and could not find a thread on this topic.

    Any assistance would be greatly appreciated!

    Thanks!

    AZF713
    do you have any dump files in %temp%\zco-cores

    it sounds like outlook is crashing.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    I'll have my son take a look..it's actually his computer, and we dropped him off at school yesterday. It is strange, though, that Outlook was working fine until we did this installation. That's when it all started coming apart. I'll see if he has any files in the directory you mentioned, and I'll have him send them to me if there are any. If he does have files there, where/how should I post them to you? Thanks! Z
    Attached Files Attached Files
    Last edited by azf713; 08-26-2008 at 08:11 AM. Reason: I have attachments to add

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Just a followup...we reinstalled the Zimbra Connect package on the laptop, and it appears that all is now working well...thanks for the help to this point!

Similar Threads

  1. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  2. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  3. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  4. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •