Results 1 to 5 of 5

Thread: imapsync worked but outlook connector wont sync correctly

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default imapsync worked but outlook connector wont sync correctly

    i run
    ---------------------------------

    imapsync --nosyncacls --syncinternaldates --host1 mail.domain.com --user1 user1 --password1 password1 --host2 mail2.domain.com --user2 user2 --password2 password2

    -------------------------------
    All the emails sync fine. I can check all the messages fine with imap and pop. however outlook connector does not sync correctly. It creates all the folders right and it only gets one email from the server. Im not sure if imap has an index file that is out of whack or not. The calendar also does not sync. I have not tried an addressbook yet. There is no sync error in outlook either. any help would be appreciate.

    -LC

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Are you using the outlook connector or just Outlook as an IMAP client?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    When using just IMAP (outlook 2003) creates folder inbox/sent/junk mail folders and all messages for those folders are there. Mozilla Thunderbird 1.5 only creates the INBOX folder and all the messages for inbox are there. When useing
    ZimbraOlkConnector-3.0.1_M1_158_3.0.775.msi all folders are created (drafts,Inbox,jrush,junk,outbox,sent,sync issues,trash,searh folders) and there is only one email in the inbox folder (160'ish should be there) and all the other folders are empty. On accounts that I leave default and not import messages they work perfectly as expected for IMAP/POP/Outlook connector.

    -LC
    Last edited by lkirkpatrick; 03-17-2006 at 10:34 PM.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    How are you importing the mail?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    strange. Today i open up Thunderbird (using imap) and now its creating the same boxes like outlook did. (inbox,sent,trash,junk Email). maybe i just needed to close thunderbird and reopen it? im not sure if i did that last night or not. It still did not create All the folders in the account like they appear when i sign in through the web interface.

    I imported the emails using imapsync. the syntax used is in my first post in this thread.

    -LC
    Last edited by lkirkpatrick; 03-18-2006 at 11:19 AM.

Similar Threads

  1. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM
  2. Sync problem with Outlook Connector
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2007, 09:04 AM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  4. Outlook connector sync fails for shared calendar -- release 4.03GA
    By nyamada in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 13
    Last Post: 11-21-2006, 02:16 PM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 12:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •