Results 1 to 5 of 5

Thread: ZImbra Outlook connector and multiple windows accounts

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default ZImbra Outlook connector and multiple windows accounts

    Hey guys.
    I have a computer that have the connecter already installed. It works great. But now i have added another user to the windows xp but when i start up the outlook it doesnt promt me with the same zimbra options as it did on the first user.

    I tried to run the connector program but it says its already install. i tried to repair but the zimbra connector doesnt start up with outlook.

    What to do?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by zkilzz View Post
    Hey guys.
    I have a computer that have the connecter already installed. It works great. But now i have added another user to the windows xp but when i start up the outlook it doesnt promt me with the same zimbra options as it did on the first user.

    I tried to run the connector program but it says its already install. i tried to repair but the zimbra connector doesnt start up with outlook.

    What to do?
    so ZCO is installed for all users on the computer....but....profiles are user specific. that means that if you create some mail profiles as user1 and then log into the machine with user2...you will be able to create new zimbra profiles but you will not be able to use the same profiles that were created as user1.

    what version of ZCO are you using?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by alee View Post
    so ZCO is installed for all users on the computer....but....profiles are user specific. that means that if you create some mail profiles as user1 and then log into the machine with user2...you will be able to create new zimbra profiles but you will not be able to use the same profiles that were created as user1.

    what version of ZCO are you using?
    The latest one.

    User 1 has ZCO working fine. But User 2 is suppose to use her own mailprofile, and not user 1s.

    The ZCO simply dont start up when i launch the Outlook on user 2 login. (in windows)

    How do i make a new Zimbra profile as user 2?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by zkilzz View Post
    The latest one.

    User 1 has ZCO working fine. But User 2 is suppose to use her own mailprofile, and not user 1s.

    The ZCO simply dont start up when i launch the Outlook on user 2 login. (in windows)

    How do i make a new Zimbra profile as user 2?
    Control Panel->Mail

    this will bring up the mail profile applet.
    you need to indicate that you want to create a new profile and select the right messaging type (Zimbra Collaboration).

    there is help in the docs about how to set up the profile.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks man!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •