Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook connector problems

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default Outlook connector problems

    I have an ongoing issue with Outlook after a long time will stop recieving email. The only way to get outlook to connect to the Zimbra server properly is either close/restart Outlook or uninstall and reinstall the connector if that doesn't work. Has anyone had this problem and found a solution around this?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default Outlook Connector Problems

    There have been instances of this problem in the past, and it can be caused by any number of issues (bad connection, bad data, incompatible addins, etc.) We have fixed many of these. We need to get more info here.

    1) What version of the Outlook connector are you using?
    2) You need to enable ZCO logging. Then try again, and when your problem happens, post the log here, and we'll take a look.

Similar Threads

  1. Outlook Connector as main personal folder
    By wvangel87 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2008, 05:48 PM
  2. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 03:24 PM
  3. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 11:15 AM
  4. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 09:38 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •