Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't get Zimbra Outlook Connector 5.0.2 to go past the user config screen

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Can't get Zimbra Outlook Connector 5.0.2 to go past the user config screen

    Hi guys,

    I'm attempting to configure the Outlook Connector on a XP SP3 machine with Office 2007 installed on it. The machines are in Active Directory, so I've installed the Connector as admin, and am attempting to create a new profile in Outlook via the Mail account in Control Panel.

    Once I type in the user's password into the password field, and hit enter, I get the following message:

    "One or more changes you made could not be saved. The action could not be completed."

    I'm stumped, any ideas?

    Thanks everyone.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Default

    What version of Zimbra are you using? Can you use a newer Connector?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    The installation of Zimbra is 5.09 and the connector is 5.02. It's the latest connector we have available to us at download.

    The MSI name is ZimbraToast-5.0.9_GA_2500-5.0.2719.9.msi
    thanks!

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Default

    You ought to have higher than 5.02 available. In the admin console, when you click downloads in the upper right corner, the Outlook connector should be there and it should (as far as I know) match the version of your main Zimbra application.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Supposedly, it's the latest release for this Version.

    I've googled the message and it comes up with the following ms link:

    OL2000: Error Message When You Try to Modify an Entry in Your Personal Address Book

Similar Threads

  1. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 03:27 PM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 10:13 AM
  3. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 02:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •