Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook 2007 unable to send email (ZCS Connector 5.0.2817.11)

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Outlook 2007 unable to send email (ZCS Connector 5.0.2817.11)

    I hope someone has a solution to the following problem.

    Unable to send messages ONLY from Outlook 2007 get the following message in an email in Outlook Inbox:

    -----------
    Error:This message could not be sent.

    Subject: Test
    To: xxxxx@xxxxx.xxx

    Note:Error sending the message. Please recreate and resend the message.

    -----------
    Tried uninstalling and re-installing Outlook 2007 and Zimbra connector which initially fixed the problem but it started happening again after couple of hours.

    Get the following entry in Outlook Log File:



    2009.03.03 11:52:27 <<<< Logging Started (level is LTF_TRACE) >>>>
    2009.03.03 11:52:59 Starting the Spooling Cycle
    2009.03.03 11:52:59 MAPI XP Call: FlushQueues, hr = 0x00000000, ulFlushFlags = 0x0000001a
    2009.03.03 11:52:59 Starting the Simplified Transfer Cycle
    2009.03.03 11:52:59 Sending one message
    2009.03.03 11:52:59 Progress: Sending message 'test' (size 5.15 KBytes)
    2009.03.03 11:52:59 MAPI XP Call: SubmitMessage, hr = 0x00000000
    2009.03.03 11:52:59 MAPI XP Call: EndMessage, hr = 0x00000000
    2009.03.03 11:52:59 Sending done, Error code = 0x00000000
    2009.03.03 11:52:59 Sending done, Error code = 0x8004010f
    2009.03.03 11:52:59 Finishing the Spooling Cycle, Error code = 0x00000000
    2009.03.03 11:52:59 FINISHED MAPI TASK
    2009.03.03 11:52:59 Zimbra - John Doe: ReportStatus: RSF_COMPLETED, hr = 0x00000000
    2009.03.03 11:52:59 Zimbra - John Doe: Synch operation completed

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sioux Falls
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    What version of the Outlook Connector did you upgrade to??

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    ZCS Connector 5.0.2817.11

Similar Threads

  1. Cannot Send Email Through Outlook Client
    By Dan Rabideau in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 02-17-2011, 12:34 AM
  2. Strange Outlook 2007 ZCS 99 CPU Problem
    By madamezingara in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2008, 07:11 AM
  3. tomcat won't start
    By lisap in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 12-03-2007, 02:46 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •