Results 1 to 10 of 26

Thread: mail not going out

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    0

    Default mail not going out

    I'm getting complaints from users that their messages are not going out. They sit in the in-box, but don't go out.

    Latest outlook connector...What could this be? Only some users, not all.

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    0

    Default

    It may be a problem with outgoing file attachments. Even as small as 5MB, they just sit in the outlook outbox. What should I do?

    thank you

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    whats the max attachement size on the server? Are any NDR's generated because of the send? Are they trying to send a 5mb message over a slow link? Are there any messages in any of the SyncIssues folders?
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    0

    Default

    The server limit is 25MB. I noticed this user as a few JPG attachments, totalling 7MB. I've been able to get 300Kb upstream from this user.

    Nothing is being generated....it just sits in outlook. on send/receive it says 'processing' but never appears to actually do anything. eventually it will error out 'Unknown error'

    This is causing new messages sent behind them to pile up.

    thank you!
    Last edited by BarrySDCA; 05-17-2006 at 12:35 PM.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    have you tried to wait it out? sounds like its trying to upload the file. about how long does it sit in the outbox?
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    0

    Default

    some are a day old....I can send attachments from another network. it's got to be a client firewall thing. What ports does the outlook connector use? anything special?

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default clean packets out

    Are you able to get reliable packets to our server?

    Dos prompt
    C:\>ping -t mail.yourdomain.com

    let it run for 10 minutes and view the failed packets and the latency, I would hope your at 100% packets delivered and < 125ms

    Dan Bath

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  3. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  4. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 05:05 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 08:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •