Results 1 to 5 of 5

Thread: Phone numbers not showing in Web Interface

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Default Phone numbers not showing in Web Interface

    This is really strange. After successfully installing ZCO 5.0.18 on Vista for Outlook 2007 (Unknown SP# as yet), the initial sync works flawlessly.

    Initially, the Zimbra web interface shows everything - including the phone numbers.

    Then, after a usb sync with the associated Blackberry..all the phone numbers disappear from the Zimbra web interface!

    Field mapping problem in Blackberry Desktop?

    So I did this: I exported the Address Book from the Web Interface to a .csv file. And in the .csv file...there are the phone numbers!

    Has anyone ever seen this one? I searched the forums using every keyword I could think of - phone, missing, display, vanish, showing, gone, problem, field, mapping - in the combinations you'd expect, but I didn't find anything like this problem.

    I also cleared the cache and reloaded, just to be sure that it wasn't browser-cache related - and I tried Explorer, Firefox, and Safari. None of them show the Contact phone numbers, even though the export seems to prove that they're there...

    What might I have done that could have caused this problem - if it is a problem?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    A couple of questions:

    1) Are you talking about all phone numbers? There are lots of phone numbers -- work, home, fax, etc. Which ones don't show?

    2) Did you look in Outlook itself? I'm assuming they're not getting to Outlook from the device, but your post doesn't specify.

    3) If you have Outlook or BlackBerry Desktop Manager logs, you can post them and we can take a look.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Default

    1) No phone numbers from any phone number fields show in Zimbra. Zimbra .csv export shows all phone numbers, and they match Outlook's phone numbers on a per-record basis.
    2) All phone numbers are intact and showing in both the Device and Outlook
    3) I'll post the logs when I get at them later this week - I had to go off-site for another task before I could gather up logs and other info...

    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Similar but worse

    Well I seem to be less lucky. After installing the Zimbra outlook connector, my whole contact database was substituted with contacts generated from the zimbra suite (only emails). ALL existing contacts have dissappeared

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by draebye View Post
    Well I seem to be less lucky. After installing the Zimbra outlook connector, my whole contact database was substituted with contacts generated from the zimbra suite (only emails). ALL existing contacts have dissappeared
    Details, details, details - there are no details in your post. How about Zimbra version & release? Please update your forum profile with the output (please don't post it in this thread) of the following command:

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    Which version of the Zimbra Outlook Connector are you using? Which version of Outlook & OIperating System are you using? Is this a new install of Zimbra or an upgrade? Is this a new install or an upgrade of the Outlook Connector or an upgrade? Has it worked before? Does it work for other people in your organisation or does everyone have the problem? What were the exact steps you took to get this problem?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Zimbra Web Interface connecting to external server
    By TommyTheKid in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2011, 02:42 AM
  2. Email not showing up in web interface
    By denied39 in forum Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2008, 03:57 PM
  3. [SOLVED] problems with web interface
    By skenkin in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2008, 08:21 AM
  4. Contacts missing in web interface
    By ddoyley in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2007, 11:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •