Results 1 to 4 of 4

Thread: Meeting request going as Email

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    95
    Rep Power
    9

    Default Meeting request going as Email

    Hi All,

    One of my Outlook users having a strange behavior, as when she send meeting request to somebody, sometimes it reaches the other user as an email instead of a meeting request. She is using Outlook 2007 and the Zimbra Connector version 5.0.18_GA_3064_5.0.3066.

    Anybody else had face this kind of issues.

    Thanks in advance
    Premod

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    When Outlook can't parse the MIME, then we'll send it as an email. Many times this is a third party bug. A lot of times, there will be a local failure associated with this. Also, we did fix a bug in this area (bug 40298) which was fixed in a later version of 5.0.18 and then in 5.0.19

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    Premod, if you are running ZCS 5.0.13 and your user has the 5.0.18 connector, note that Zimbra doesn't recommend using newer connecters with older ZCS.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    95
    Rep Power
    9

    Default

    ewilen,

    We are using the connector of 5.0.18 as per the suggestion of Zimbra only bcz it fixed some calendar issues especially.
    Anyway I will have to upgrade my servers to 6.0, but again there are bugs reported for the upgrades. So waiting to get all fixed.

    Thanks,
    Premod

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •