Results 1 to 9 of 9

Thread: Birthday issue with Zimbra and Nokia E75

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default Birthday issue with Zimbra and Nokia E75

    I'm using Zimbra, Outlook 2007 and Nokia E75 (which uses Mail for Exchange).

    When I enter a birthday in my Nokia E75, it is stored as 1 item which is posted on 08.00am. Plus at the day itself is it shown on the startup page of my mobile.

    However when I sync with Zimbra the event is put 1 day back in time.

    Nokia GMT+2 Netherlands
    Zimbra GMT+1 Amsterdam

    How can I solve this?

    regards, Marty

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Does it show one day back in just Outlook, or in the Zimbra web client as well?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    only in Outlook

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Then it sounds like a bug in ZCO. Perhaps you can supply screen shots and/or the .ics of the appointment. And why are there two timezones:

    Nokia GMT+2 Netherlands
    Zimbra GMT+1 Amsterdam

    and what does this refer to?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    Yesterday I entered a Birthday item on my Nokia GSM for 13-oct.
    It's synchronized with ZSC/Outlook. In outlouk I have now 2 items.

    One meeting on 12-oct: 0.00AM- Birthday
    One meeting on 13-oct: 0.00AM-0.00PM: Birthday

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    File a bug. If you have log files, include those.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    I'm using Zimbra as a hosted service. I can't collect log files ;-(

  8. #8
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    the hosted service is upgraded to Zimbra 6, but still I have the same problem

    Any ideas/tips?

  9. #9
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by hewavervelend View Post
    the hosted service is upgraded to Zimbra 6, but still I have the same problem

    Any ideas/tips?
    You'll have to contact support at your hosting provider, they will be the ones who will be able to raise a support case with Zimbra support if there's a problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Zimbra <-> Nokia 5800 EM and calendar
    By siyverts in forum Zimbra Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2009, 03:56 AM
  2. Nokia Devices to give a uniform Zimbra experience
    By John Marsden, FH Ba in forum ZimbraME (J2ME Client)
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2008, 03:53 PM
  3. Nokia Mail For Exchange 2.0 and Zimbra problems
    By greenrenault in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2007, 01:11 PM
  4. Zimbra mobile with Nokia N-Series
    By robh in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2007, 05:50 AM
  5. Nokia / Symbian connetor issue
    By mintra in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2007, 11:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •