Results 1 to 6 of 6

Thread: Sent folder with persona/avatar in ZCO

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default Sent folder with persona/avatar in ZCO

    Hi all.

    I made some searches in the forum and bugzilla but might have missed it.

    We're doing some "send as" tests with persona/avatar.

    Test case :
    . user1 is a director, user2 is his secretary 8)
    . user1 shares inbox and sent with user2 (manager rights)
    . user2 creates a persona/avatar in ZCO using user1 email/name
    . user2 sends a mail to user3 (anyone else)

    Problem : the mail sent by user2, when using the persona/avatar pointing to user1, does not copy the sent mail to the sent folder of user2.

    Is this normal (by design) and we're not using it the right way (user2 should copy manually the mail to user1's sent folder)?
    Or is it a bug?

    If we use the "send of behalf" (instead of persona/avatar) feature, the mail correctly goes in user1's sent folder (but the reply-to field points to user2 and this is not what we want, so we can't use this feature).

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    hi,

    I have the same problem, nobody have a solution?

    Thanks!!!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Have you tried the exact same scenario, but using the Zimbra web client instead of Outlook? What is the behavior there?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    thanks for your help. But it's the same thnig with zimbra webmail.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Then it's undoubtedly by design, and has nothing to do with Outlook. You probably want to move this to the server forum.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    59
    Rep Power
    8

    Default

    Hi,

    I have created a bug 44371 for this.
    ( Cf PrintScreen )





    Thanks.
    Regards.
    CentOS 6.5 64 Bits
    ------------------------------
    ZCS NE 8.0.6
    ZCO 8.0.6
    ZCB 7.2.3
    ------------------------------
    ZCS GA 8.0.6

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 06:14 PM
  2. Can no longer start desktop
    By foobaz in forum General Questions
    Replies: 12
    Last Post: 04-02-2010, 05:06 PM
  3. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  4. Error when Using Outlook PST Importer
    By chh in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2009, 05:20 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •