Results 1 to 2 of 2

Thread: GAL "Department" field blank in list browser

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    719
    Rep Power
    9

    Default GAL "Department" field blank in list browser

    Bugzilla 32539, released in ZCO 5.0.18, added department/title columns to the GAL browser, so that you could tell John Smith (intern) apart from John Smith (VP), for example.

    This doesn't work for us. To reproduce:

    Hit Control-Shift-B, choose Global Address List from the popup and "Name only" radio button. Enlarge the window to show the additional columns off to the right.

    On both our 5.0.19 production server (ZCO 5.0.19 clients) and our 6.0.2 test server (6.0.2 clients), the "Department" column is always blank.

    This is only true for that window. We do see "Department" filled out correctly when an individual GAL entry is opened in Outlook, when looking at zmprov sg and syg, and in the web client.

    Is it just us, or is there a typo in the fix for bugzilla 32539 somewhere?

    EDIT: The "Title" field is correctly populated. We're just missing "Department."
    Last edited by Rich Graves; 11-09-2009 at 03:45 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    719
    Rep Power
    9

Similar Threads

  1. [SOLVED] Sudden problem synching with gmail
    By bouchardpie in forum Error Reports
    Replies: 8
    Last Post: 09-09-2010, 10:50 AM
  2. A simple list of contacts and GAL
    By l.aloi in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2009, 12:13 PM
  3. Problem syncing all folders
    By mark_the_chain in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2008, 04:59 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-11-2008, 12:55 PM
  5. GAL List is incomplete
    By hfalaska in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2006, 03:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •