Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Unable to setup Zimbra in Outlook

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Unable to setup Zimbra in Outlook

    I'm running into an issue when I try to setup the Zimbra account in Outlook, as soon as I fill out everything on the "Zimbra Server Configuration Settings" and click on Ok or Apply I get the following error:

    ---------------------------
    RUNDLL
    ---------------------------
    An exception occurred while trying to run "shell32.dll,Control_RunDLL "D:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\MLCFG32.CPL""

    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    This is a Windows 2003 Server that is running in a Terminal Server environment, other users that use this sever do not have this issue, it seems to be only effecting one user. I have tried the following with no success:

    Creating a new profile in Outlook.
    Rebuilding the particular user Windows profile.
    Renaming the mapi32.dll and running fixmapi.exe.
    Uninstall and reinstall Office/Outlook 2007.
    Gave the user full administrator rights to the machine.
    Reinstall ZimbraOlkConnector-5.0.20_GA_3127_5.0.3191.20.msi

    Zimbra Server is running 5.0.10

    Does anyone have any suggestions on something else I can try?
    Last edited by LostZeit; 12-01-2009 at 12:39 AM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    A couple of things:

    We don't really support running newer connectors with old servers. You're running ZCO 5.0.20 with a 5.0.10 server, so that's not really a supported configuration. You should update your server to 5.0.20.

    That being said, I still don't like crashes. There should be a core file (.dmp) in %TEMP%\zco-cores. You can post that and I can take a look.

    Does your Outlook 2007 have all the latest patches (late service pack)?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Looks like it works fine now after updating the server to 5.0.20.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  2. zimbra install with perpetually broken logger/stats
    By jptech in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2008, 03:33 PM
  3. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 04:23 PM
  4. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  5. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •