Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Outlook Free/Busy Not Working

  1. #11
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    719
    Rep Power
    9

    Default

    Yeah. My question is, does the posted build ZimbraOlkConnector-6.0.4_GA_2040_6.0.5817.4.msi include the fix for 43787?

    It's just an academic question -- nobody here has reported the bug, and I haven't been able to reproduce it. I have seen 43432/43433 twice, and it's nice to have a proper fix rather than the downgrade-to-6.0.3-upgrade-to-6.0.4 reset cycle.

  3. #13
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    The support portal notes for 6.0 are wrong, and are being changed currently. It's not really a 6.0.5 pre-release -- it's a 6.0.4 patch. The actual bugs fixed are:

    42788
    43432
    43433
    43787

  4. #14
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Just a note -- as you can see from the last post -- the free/busy bug has been fixed in both the 5 and the 6 branches. The patches are on the support portal.

    We have a 5.0.22 pre-release
    We have a 6.0.4 patch.

    The support portal notes for the 6 branch are being changed to reflect the true nature of the 6.0.4 patch. The notes for 5.0.22 are correct.

  5. #15
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    There's a note on the 5.0.22 pre-release noting that the bug had been reopened. But the action on the bug shows it was reopened and already closed. I assume the the code didn't change and that the reopening was just due to overlap/confounding with bug 43889, yes?

  6. #16
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Exactly right. It was reopened due to the cert issue, not the new year time calculation issue. Now that the cert issue has been documented, 43787 was resolved again.

  7. #17
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    58
    Rep Power
    6

    Default

    OK, I finally have circled back to this and discovered that the issue is only seen when connecting over the internet.

    Internally, when I am on the LAN where the server is located, I can see free/busy.

    When I am on the internet I cannot see free/busy and get the error descrbed so I think it may be a different issue than was posited in some of the responses. I have only opened port 443 for the server. The error shown in the initial graphic shows that "https//..." is being used.

Similar Threads

  1. Zimbra NE Pro server rules not working on Outlook
    By magolon in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 15
    Last Post: 11-10-2009, 09:00 AM
  2. [SOLVED] Free/busy not working
    By ewilen in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2009, 05:41 PM
  3. Outlook Importer Not working
    By lisha in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2008, 11:09 AM
  4. Free/Busy in Outlook only shows some calendar items, not all
    By graefen in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 05-02-2006, 05:25 PM
  5. Free/Busy and Contacts in Outlook
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2006, 11:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •