Results 1 to 4 of 4

Thread: empty e-mail body when sending attachments from Microsoft Office (Word, Excel, ...)

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default empty e-mail body when sending attachments from Microsoft Office (Word, Excel, ...)

    When using the "Mail recipient (as attachement)" function from MS Office, my Outlook 2003 will open a new e-mail, with the attachement attached to the e-mail message. So all good there. After composing the body of the e-mail, and pressing the send button, still all good, the e-mail is sent.

    The problem is that the e-mail is sent without the body message, however the attachment and header of the e-mail are correct.

    I have some kind of bypass, by saving the e-mail with the save button of outlook, going to my inbox to get the saved e-mail, from there add the body, and then press the send button. Obviously this is not the intention.

    Anyone who can help me on this one ?

    Outlook 2003 SP3
    Zimbra Outlook connector : 5.0.3064.18
    Zimbra server version : 5.0.18_GA_3009

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sioux Falls
    Posts
    150
    Rep Power
    7

    Default

    What Anti Virus do you have running on your system?
    Eric J Lynner
    Dynamic Business Solutions

    “Computers are good at following instructions, but not at reading your mind.”
    – Donald Knuth

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    I'm running McAfee, rolled out and controlled on a corporate level using ePolicy Orchestrator agent.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    When using the send as attachment button from Adobe Professional, I do not have this problem. So this seems to be related to MS Office ?

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. Antivirus failing to start in scripted restart
    By dwmtractor in forum Administrators
    Replies: 25
    Last Post: 08-06-2009, 04:33 PM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •